Cursus Spaans in Arnhem in sfeervolle lesruimte

Hablamos-Spaans Arnhem is gevestigd in een oud, industrieel pand (vroegere PGEM gebouw) aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem. Het pand is onlangs tot rijksmonument verklaard en is speciaal bestemd voor ateliers en kleine bedrijfjes.

_DSC2934

Het leslokaal is ingericht in een mooie, lichte ruimte en helemaal in de Spaanse sfeer, zodat je je bij binnenkomst meteen in een andere wereld waant. Je wordt omgeven door allerlei voorwerpen uit de wereld van het Spaans.  Het is stimulerend om naast de cursus Spaans, thuis ook Spaanse boekjes te lezen en Spaanse films te bekijken. Die kunnen bij Hablamos-Spaans geleend worden.

De lesruimte van Hablamos-Spaans is goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid (’s avonds gratis) . De parkeerplaatsen liggen aan de achterkant van het gebouw, waar ook de ingang is.

Neem eens contact op voor een cursus Spaans in Nijmegen, Arnhem, of Malden