Inschrijven

Cursus Spaans Nijmegen

Spaans is één van de meest gesproken talen in de wereld en het kan dus erg handig zijn om deze taal te leren spreken. Of u het nu wilt leren voor een vakantie in Spanje, een reis naar Latijns-Amerika, voor werk of gewoon omdat u het een mooie taal vindt, bij Hablamos-Spaans kunt u terecht voor een cursus Spaans in Nijmegen.  Spaans leren is ontzettend leuk en het kan uw wereld op verschillende manieren verrijken.

¡Hablamos!-Spaans biedt naast cursussen in Nijmegen ook cursussen Spaans aan in Malden en Molenhoek.  Er zijn groepscursussen en privélessen op diverse niveaus. Hablamos betekent “we praten” en dat is wat we gaan doen: Spaans spreken vanaf de eerste les. U leert Spaans aan de hand van praktische situaties waarbij de nadruk ligt op spreekvaardigheid, maar er ook aandacht is voor de grammatica. Tijdens de lessen is er een ontspannen sfeer met ruimte voor humor en persoonlijke aandacht.

Ook voor zakelijke cursus Spaans in Nijmegen kunt u bij ons terecht, wilt u hier meer informatie over? Klik dan hier.

Les in een ongedwongen sfeer

De cursus Spaans in Nijmegen wordt gegeven door een bevoegd en zeer enthousiaste docente met veel reiservaring en kennis van Spanje en Latijns-Amerika. Deze ervaring laat ze ook spreken tijdens haar lessen. Verder ligt de nadruk vooral op spreken en is er sprake van een lekker vlot tempo waarbij wel af en toe lekker gelachen kan worden. ¡Hablamos!-Spaans onderscheidt zich naast de kwaliteit van de lessen en het werken in vaak lekkere kleine groepjes door extra activiteiten naast de lessen te organiseren. Dit zijn activiteiten in een Spaanse sfeer en bevorderen de taalkundigheid nog verder.

Niveaus cursus Spaans Nijmegen

Bij onze cursus Spaans in Nijmegen of Malden kunt u kiezen uit cursussen op drie verschillende niveaus:

  • basisgebruiker
  • onafhankelijk gebruiker
  • vaardig gebruiker

Alle drie de niveaus bestaan uit twee verschillende delen. Deze niveaus zijn conform het Europees Referentiekader, een vastgesteld Europees raamwerk van niveauomschrijvingen voor moderne vreemde talen.

Basisgebruiker: Bij dit niveau zult u een eerste kennismaking krijgen met de Spaanse taal. Aan het eind van de cursus A1 bent u vertrouwd met dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen die voornamelijk gericht zijn op het begrijpen en uiten van concrete behoeften. U zal op een simpele wijze kunnen reageren als uw gesprekspartner rustig en duidelijk praat. Aan het eind van de cursus A2 zult u zinnen en veelvoorkomende uitdrukkingen kunnen begrijpen die te maken hebben met zaken zoals familie, werk of winkelen. Als u dit niveau heeft voltooid kunt u communiceren over eenvoudige en alledaagse kwesties.

Onafhankelijk gebruiker: Tijdens de cursus B1 leert u de belangrijkste punten uit duidelijke standaardteksten die voorkomen op werk, school of vrije tijd begrijpen. U zal ook zelf een eenvoudige tekst kunnen produceren over een vertrouwd onderwerp. Aan het einde van cursus B2 kunt u de hoofdgedachte van ingewikkelde teksten begrijpen. Ook worden reacties in een gesprek vloeiend en spontaner. Na afloop van deze cursus kunt u zich dus prima redden in een dialoog met een Spaanstalige gesprekspartner.

Vaardig gebruiker: In de cursus C1 leert u moeilijke, lange teksten begrijpen en flexibel en effectief met taal omgaan. U kunt hierna een gedetailleerde tekst over een complex onderwerp produceren en zich vloeiend uitdrukken zonder naar woorden te hoeven zoeken. Aan het einde van cursus C2 kunt u alles wat u hoort of leest moeiteloos begrijpen. Na het afronden van dit niveau spreekt u vloeiend Spaans en kunt u ook nuances in spraak of tekst herkennen.

Voor een uitgebreidere omschrijving van de niveaus van de cursus Spaans in Nijmegen, kunt u hier meer lezen.

Privélessen

Onze privélessen passen we specifiek aan op uw niveau, leertempo, leerstijl en interesse. Voordat u begint vindt er een gratis intakegesprek plaats. Tijdens deze intake spreken we af welk programma u gaat volgen, de dag en tijd worden in overleg afgesproken. Deze privélessen kosten  € 35,- per uur.

Aanbod cursus Spaans Nijmegen

In Nijmegen en Malden bieden we cursussen aan op verschillende niveaus. Wilt u een cursus Spaans in Nijmegen of Malden volgen? Neem dan een kijkje op het actuele rooster van Spaans cursussen binnen Nijmegen, klik hier of rooster cursussen Spaans Malden, klik hier.

Neem gerust contact op als u interesse heeft in een cursus Spaans in Nijmegen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 06-23114058 of u kunt een e-mail sturen naar info@hablamos-spaans.nl.

Locatie cursus Spaans Nijmegen

Wijkcentrum Titus Brandsma
Tweede Oude Heselaan 386
6542 VJ Nijmegen

Locatie Spaans Malden
Kloosterstraat 9, 6581 XW Malden. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Locatie Malden Google Maps

Locatie Spaans Molenhoek
Gemeenschapshuis De Wieken, Esdoornlaan 5, 6584 BD Molenhoek
Locatie Molenhoek Google Maps