Inschrijven

Cursus Spaans Arnhem

Spaans, een prachtige taal die over de hele wereld gesproken wordt. De taal komt historisch gezien uit Spanje, maar wordt tegenwoordig in heel veel landen gesproken waaronder de meeste landen in Latijns-Amerika. Het kan erg handig zijn om deze taal onder de knie te hebben. Dus woont u in de buurt van Arnhem en wordt het tijd om uw horizon te verbreden? Meld u dan aan voor onze cursus Spaans in Arnhem. Niet alleen leert u een erg leuke taal, maar het komt u ook van pas als u in Spanje of Zuid-Amerika op vakantie bent.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een cursus Spaans in Arnhem? Dat komt goed uit, want dat is precies wat wij van ¡Hablamos!-Spaans u aanbieden. De vertaling van Hablamos is “we praten” en dit is dan ook belangrijk binnen onze cursussen. Er wordt veel gesproken en u leert de taal aan de hand van praktische situaties die we u voorleggen. Natuurlijk houden we ons hiernaast ook bezig met grammatica, maar de spreekvaardigheid staat centraal. Wij bieden verschillende lesvormen en niveaus aan, zodat u een cursus kunt kiezen aan de hand van uw wensen. U kunt in een groepsverband les krijgen, maar als u dit liever niet heeft is er ook de mogelijkheid om privéles te nemen. De sfeer tijdens de lessen is ongedwongen en informeel en hierbij is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

We bieden ook een zakelijke cursus Spaans in Arnhem aan. Als u hier geïnteresseerd in bent kunt u een kijkje nemen op onze pagina Zakelijk Spaans.

Inrichting van de lessen

De cursus Spaans in Arnhem staat onder leiding van een bevoegd en enthousiaste docente. Ze heeft veel kennis van zowel Spanje als Latijns-Amerika en heeft veel gereisd in Spaanstalige landen. Deze kennis en ervaring ziet u terug in haar manier van lesgeven, dit gebeurt namelijk aan de hand van praktische situaties die u daadwerkelijk tegen zult komen in deze landen. De spreekvaardigheid staat centraal en dit betekent dat er sprake is van een vlot tempo waarbij de ongedwongen sfeer ervoor zorgt dat er ruimte is voor humor. Naast de lessen organiseren wij van ¡Hablamos!-Spaans vrijblijvende activiteiten om ook op een andere manier met de Spaanse taal bezig te zijn en er gevoel voor te ontwikkelen. Niet alleen bieden we u dus kwalitatief goede lessen, maar we gaan net een stapje verder om u vertrouwd te maken met de mooie wereld van de Spaanse taal.

Niveaus cursus Spaans Arnhem

Er zijn drie niveaus waarop wij cursussen aanbieden bij onze cursus Spaans in Arnhem:

  • basisgebruiker
  • onafhankelijk gebruiker
  • vaardig gebruiker

Deze niveaus komen overeen met het Europees Referentiekader, een vastgesteld Europees raamwerk van niveauomschrijvingen voor moderne vreemde talen. Alle niveaus zijn opgedeeld in twee delen, waarbij u zich tijdens het tweede gedeelte meer verdiept in de stof van het desbetreffende niveau.

Basisgebruiker: Dit niveau begint natuurlijk met de basis van de Spaanse taal, waarbij u kennismaakt met de eerste begrippen, zinnen en grammatica. Tijdens de cursus A1 leert u voornamelijk dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen waarmee u concrete behoeften kunt begrijpen en uiten. U zult ook al een simpel gesprek in het Spaans kunnen voeren. Bij de cursus A2 leert u nog meer begrippen en veelgebruikte zinnen in alledaagse gesprekken over bijvoorbeeld winkelen, werk of familie. Wanneer u het niveau ‘Basisgebruiker’ heeft afgerond kunt u dus reageren in een gesprek over alledaagse zaken.

Onafhankelijk gebruiker: In het eerste deel van dit niveau leert u standaardteksten begrijpen die u tegen kan komen op school, werk of in de vrije tijd. Hiernaast zal u ook zelf in staat zijn een tekst te schrijven over een onderwerp waarmee u bekend bent. Tijdens de cursus B2 zult u werken met lastigere teksten en hiervan de belangrijke punten leren begrijpen. Ook zult u in een gesprek spontaner en vlotter kunnen reageren, waardoor een gesprek met een Spaanstalige gesprekspartner een stuk gemakkelijker wordt.

Vaardig gebruiker: Tijdens de cursus C1 leert u effectief en flexibel om te gaan met de Spaanse taal en hiernaast nog moeilijkere teksten te begrijpen. Uzelf uitdrukken in het Spaans wordt vanzelfsprekender waarbij u niet langer naar woorden hoeft te zoeken. Ook leert u teksten produceren over een lastig onderwerp. Wanneer u cursus C2 heeft afgerond heeft u geen moeite meer met begrijpen wat u hoort of leest. U kunt nuances in tekst of spraak herkennen en spreekt hiermee vloeiend Spaans.

Wilt u een uitgebreidere omschrijving van de beschikbare niveaus van de cursus Spaans in Arnhem? Klik dan hier om er meer over te lezen.

Liever privélessen?

Zoals eerder genoemd bieden we groepscursussen en privélessen aan in Arnhem. Heeft u de voorkeur voor één-op-één of komen de tijden van onze groepscursussen u niet zo goed uit? Dan zijn privélessen iets voor u! Deze lessen kunnen we aanpassen aan uw interesse, niveau, leerstijl en leertempo. Zo halen we samen het maximale uit de les. Voor u begint aan deze lessen plannen we een gratis intakegesprek met u in. Bij dit gesprek bespreken we samen hoe het programma er uit gaat zien en welke dag en tijd de lessen plaats zullen vinden. De privélessen kosten  € 35,- per uur.

Aanbod cursus Spaans Arnhem

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden qua niveaus en lesvormen. Bent u van plan een cursus Spaans in Arnhem te volgen? Neem dan meteen een kijkje op het actuele rooster van Spaans cursussen binnen Arnhem door hier te klikken.
Als u nog verdere vragen heeft over onze cursus Spaans Arnhem, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen op het volgende adres: info@hablamos-spaans.nl of bellen naar het telefoonnummer: 06-23114058.

Locatie cursus Spaans Arnhem

Van Oldenbarneveldstraat 90
6827 AN Arnhem