Inschrijven

Taalreizen naar Spanje

Taalreizen naar Spanje: vakantie en leren inéén
Spaans leer je het snelste in het land waar de taal gesproken wordt. Daarom gaan we in OKTOBER 2018 weer op TAALREIS en deze keer NAAR GRANADA, in Zuid-Spanje!

Je volgt les aan een Spaanse taalschool en verblijft, als je dat wilt, in een Spaans gastgezin. Je ervaart dan zelf hoe Spanjaarden leven en wonen. En je kunt natuurlijk nóg beter je Spaans oefenen! Bovendien is het superleuk om dit met je medestudenten  samen te doen.

Ga mee en beleef Spanje van binnenuit, een onvergetelijke ervaring! Wil je meer weten? Mail naar info@hablamos-spaans.nl  of  bel 06 23114058.

VERSLAGEN VOORGAANDE TAALREIZEN DOOR CURSISTEN

Reis Cádiz
Met mijn “compañeros de curso” en mijn “ profesora “ Marga vertrokken we op zaterdag 20 april naar Cádiz in Spanje. Toch een beetje zenuwachtig over wat me te wachten stond: een taalcursus van 4 uur per dag, overnachten en eten in een gastgezin en ook nog allerlei culturele activiteiten.

Best spannend alles bij elkaar. MAAR WAT WAS HET LEUK! Ik heb genoten.
De lessen Spaans vlogen om, de lunches met medereizigers waren gezellig en het gastgezin deed er alles aan het mij naar de zin te maken (lekker koken, rustig praten veel dingen uitleggen etc.).

Naast het vele Spaans was er ook tijd voor culturele  activiteiten. Zo bezochten we in Sevilla de kathedraal en de Feria, leerden we Salsa dansen, werden we rondgeleid door Cádiz met zijn mooie oude straten en pleinen, hadden we een tapastour en bezochten we een sherry bodega.

Het was een week van leren, veel zien en heel veel genieten. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar en ik kan het dan ook iedereen aanbevelen. Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie week en speciaal Marga voor dit prachtige initiatief!

Tine Molenaar

Reis Valencia
Vol verwachting vertrokken we naar Valencia. Allemaal hadden we gekozen voor een gastgezin, om echt te integreren in het land. Het eerste weekend hebben we samen de stad verkend… op de fiets! Uitrustend op een terrasje hebben we meteen ook horchata geprobeerd, een typisch Valenciaans drankje van aardamandelen. Heerlijk!

Op maandag begonnen de lessen en werden we op niveau ingedeeld. De lessen waren goed, gezellig en er zat een aardig tempo in. Iedere middag na de les gingen we ergens wat eten of drinken….. het ultieme genieten, al die terrasjes in de stad! Na een week les heb je al snel een heleboel bijgeleerd, niet alleen van de lessen, maar vooral ook van het in de praktijk oefenen in de stad en in je gastgezin. Kortom: het was een geweldige reis: hartstikke leuk en heel leerzaam!

Karen Janssen

Reis Córdoba
In mei waren we met de groep van  “Hablamos” in Córdoba zowel voor het Spaans alsook om te genieten van deze mooie, authentieke stad. De docenten van de taalschool waren heel vriendelijk en behulpzaam en er heerste een fijne, relaxte sfeer.

Onder begeleiding van Antonio, een van de docenten van de taalschool, hebben we een paar mooie wandelingen gemaakt langs de prachtige patios van Córdoba en door de oude Joodse wijk. We hebben ook een poging gedaan de Sevillanas te leren, een aan de flamenco verwante dans. Best moeilijk en een hele uitdaging voor ons…..

De laatste avond zijn we naar een fantastisch spektakel geweest, een combinatie van flamencodans en een optreden van de beroemde Andalusische paarden. Ik had nog nooit zo’n mooie en verrassende paardenshow gezien. We genoten met volle teugen, en ook al vielen af en toe licht en geluid uit, de show ging gewoon door…..

We hebben genoten van de leuke lessen en van de bijzondere sfeer van de stad met zijn smalle straatjes, kleine winkeltjes, vele restaurants en bijzondere historische bouwwerken.  Dankzij de studenten van Hablamos-Spaans en vooral dank zij Marga, nuestra profesora, was het weer een fantastische week!

Tonnie Kerkhoff

Neem eens contact op voor een cursus Spaans in Nijmegen, Arnhem, of Malden