Inschrijven

Taalreizen naar Spanje

Taalreizen naar Spanje: vakantie en leren inéén

Spaans leer je het snelst in het land waar de taal gesproken wordt. Daarom gaan we elk jaar met elkaar op taalreis. Mei 2024 waren we in SALAMANCA! De volgende reis wordt binnenkort alweer gepland.

Als je meegaat volg je les aan een Spaanse taalschool en verblijft, als je dat wilt, in een Spaans gastgezin. Je ervaart dan zelf hoe Spanjaarden leven en wonen en kunt natuurlijk nóg beter je Spaans oefenen!

Samen met je medecursisten beleef je Spanje van binnenuit: een onvergetelijke ervaring!

Meer weten? Mail naar info@hablamos-spaans.nl of bel 06-23114058.

 

VERSLAGEN VOORGAANDE TAALREIZEN DOOR CURSISTEN

Reis Cádiz
Met mijn “compañeros de curso” en mijn “ profesora “ Marga vertrokken we op zaterdag 20 april naar Cádiz in Spanje. Toch een beetje zenuwachtig over wat me te wachten stond: een taalcursus van 4 uur per dag, overnachten en eten in een gastgezin en ook nog allerlei culturele activiteiten.

Best spannend alles bij elkaar. MAAR WAT WAS HET LEUK! Ik heb genoten.
De lessen Spaans vlogen om, de lunches met medereizigers waren gezellig en het gastgezin deed er alles aan het mij naar de zin te maken (lekker koken, rustig praten, veel dingen uitleggen etc.).

Naast het vele Spaans was er ook tijd voor culturele  activiteiten. Zo bezochten we in Sevilla de kathedraal en de Feria, leerden we Salsa dansen, werden we rondgeleid door Cádiz met zijn mooie oude straten en pleinen, hadden we een tapastour en bezochten we een sherry bodega.

Het was een week van leren en heel veel genieten. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie week en speciaal Marga!

Tine Molenaar

Reis Córdoba
In mei waren we met de groep van  “Hablamos” in Córdoba om Spaans te oefenen en om te genieten van deze mooie, authentieke stad. De docenten van de taalschool waren vriendelijk en behulpzaam en er heerste een fijne, relaxte sfeer.

Onder begeleiding van een van de docenten, hebben we een paar mooie wandelingen gemaakt langs de prachtige patios van Córdoba en door de oude Joodse wijk. We hebben ook een poging gedaan de Sevillanas te leren, een aan de flamenco verwante dans. Best een uitdaging voor ons…..

De laatste avond zijn we naar een fantastisch spektakel geweest, een combinatie van flamencodans en een optreden van de beroemde Andalusische paarden. We genoten met volle teugen, en ook al vielen af en toe licht en geluid uit, de show ging gewoon door…..

We hebben genoten van de leuke lessen en van de bijzondere sfeer van de stad met zijn smalle straatjes, kleine winkeltjes, vele restaurants en bijzondere historische bouwwerken.  Dankzij de studenten van Hablamos-Spaans en vooral dank zij Marga, nuestra profesora, was het weer een fantastische week!

Tonnie Kerkhoff

Neem eens contact op voor een cursus Spaans in Nijmegen, Arnhem, of Malden