Inschrijven

Ervaringen cursisten

Cursisten aan het woord

Na jaren niet meer in de schoolbanken te hebben gezeten vind ik de cursus Spaans een feestje. Ontspannen, uitdagend en afwisselend en zichtbare vooruitgang. Met een leuke groep medecursisten aan de slag, stoeien met grammatica, de eerste woordjes oefenen en dan hele volzinnen spreken! Dit alles met de nodige ondersteuning en humor van Marga, absoluut een aanrader!

Janine Pormes

Het plezier in de taal spat van de lessen van ¡Hablamos!-Spaans af!
We volgen de methode “Con Gusto” aangevuld met eigen oefeningen en filmpjes of muziek. Naast de lessen worden er allerlei activiteiten georganiseerd en kunnen we Spaanstalige boeken en films lenen. Kortgeleden ben ik meegeweest met de taalreis van Hablamos naar Córdoba: een tópmanier om de Spaanse taal en cultuur beter te leren kennen.

José van Dijk

Ook na een lange werkdag haal ik steeds weer energie uit de enthousiaste lessen van Marga. Gedegen instructie met veel humor en oog voor de individuele deelnemer. Taal en cultuur in een boeiende mengeling houden je bij de les.

Erik Hulsken

Heel leuk om Spaans te oefenen aan de hand van thema’s en spellen. Het is een fijne manier om de spreekvaardigheid te verbeteren door te doen en te luisteren in een gezellige groep in een lekker vlot tempo.

Monique Versteegh

Naar een andere cultuur gaan is leuk. In contact komen met de mensen daar is nog leuker. Eén jaar les bij ¡Hablamos!-Spaans maakte dat al mogelijk. Les in een groep met veel individuele aandacht en extra (vrije) activiteiten, zoals een filmavond, een intercambio en een studiereis.

Fred Horning

Sinds ik gepensioneerd ben, heb ik privéles bij Marga. In mijn eigen tempo werk ik met Con Gusto, een eigentijdse, duidelijke methode met verschillende soorten oefeningen om Spaans te leren verstaan, spreken, schrijven en lezen. Als ik iets niet begrijp kan Marga het gelukkig heel duidelijk uitleggen en daarbij heeft ze geduld en gevoel voor humor.

Jos Kleijs

Bij Hablamos-Spaans kun je in een prettige, gezellige en relaxte sfeer kennis maken met de Spaanse taal & cultuur. Stukje bij beetje wordt de taal je ‘eigen gemaakt’, zowel grammaticaal als het zelf gaan spreken. Naast de lessen zijn er o.a. Spaanse filmavonden en bijzondere afsluitende avonden waar je op een leuke manier je Spaans kunt oefenen in een relaxte omgeving (hapje & drankje).

Sandra Marcks

Bij Hablamos-Spaans wordt er op een spontane manier lesgegeven waarbij het niveau altijd hoog blijft.

Gerard Poelen

Sinds enkele jaren volg ik les bij Hablamos-Spaans en nog steeds ben ik heel enthousiast over de lessen. De docente is erg professioneel en enthousiast en de sfeer is altijd plezierig. Een echte aanrader!

Anne Hegeman

Lessen bij Hablamos betekent bijvoorbeeld dat je moet toegeven dat huiswerk maken eigenlijk best leuk is. Dat iedereen het eigenlijk best lastig vindt om, zelfs in een kleingroepje, te proberen wat Spaans te spreken, maar stiekum toch trots is dat het best aardig lukt, dat je langzaam maar zeker eigenlijk best veel leert, dat je ‘klasgenoten’ eigenlijk best heel aardig zijn, kortom: dat wil je serieus Spaans leren spreken, het eigenlijk best goed is om dat bij Hablamos te doen.

Jacques Bonnier