Inschrijven

Groepscursus

Spaans in Arnhem, Nijmegen, Malden

Les volgen in een groep is niet alleen gezellig, maar ook leerzaam. Je kunt samen oefenen en leert van elkaars fouten. Je traint de taal aan de hand van praktische situaties. Er wordt wel grammatica behandeld, maar de nadruk ligt op spreken en luisteren.

Spaans leren met Con Gusto

Bij de groepscursussen werken we met de boeken van Con Gusto nieuw. Dat is een leuke, communicatieve lesmethode met heel veel luister- en oefenmateriaal. Je kunt de boeken zelf bestellen bij de uitgever Intertaal. Je kunt ze ook via de link bestellen en krijgt dan een korting van 5%  

Wat kost een cursus Spaans?

Een cursus van 16 lessen kost €255,-. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, zodat naast het werken in tweetallen er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen. Als je dat wilt kun je ook meedoen met extra activiteiten of meegaan met de taalreis.

Spaanse sfeer en certificaat

De meeste cursisten besteden naast de les zo’n 2 a 3 uur aan “huiswerk”. Elk cursusblok wordt afgesloten met een certificaat en een leuke activiteit in de Spaanse sfeer. Op de roosters kun je zien waar en wanneer de cursussen plaatshebben.

Tussentijds instappen cursus Spaans

Als je geen beginner bent kun je in principe op elk moment in een cursus instappen, mits er nog plaats is en je niveau aansluit bij dat van de groep. Cursisten die in willen stromen kunnen ook eerst een afspraak maken om het niveau te bepalen. ¡Hasta pronto!

Start nieuwe cursussen Spaans vanaf maandag 4 september 2023

 Aanvang cursussen diverse niveaus:   Vanaf  4 september 2023
 Aantal keer:  16 lessen van 1.15 uur
 Kosten:  Beginners: €255,- (exclusief lesmateriaal)
 Aantal cursisten:   min. 6 cursisten per groep; maximaal 10

Kijk voor meer informatie over  lestijden links bij:  Rooster Spaanse lessen.

Les locatie Arnhem

De lessen hebben plaats in een sfeervolle leslocatie in de Spaanse sfeer aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90, 6827 AN Arnhem.

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer

    Uw bericht


    Neem eens contact op voor een cursus Spaans in Nijmegen, Arnhem, of Malden