Inschrijven

Groepscursus

Spaans in Arnhem, Nijmegen, Malden

Les volgen in een groep is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je kunt samen oefenen en leert van elkaars fouten. Je leert het Spaans aan de hand van allerlei praktische situaties, waarbij wel grammatica behandeld wordt, maar de nadruk ligt op spreken en luisteren.

Spaans leren met Con Gusto

Bij de groepscursussen werken we met de boeken van Con Gusto. Dat is een leuke, communicatieve lesmethode met veel luistermateriaal (€69,50). Als je dat wilt, kun je de boeken bij Hablamos bestellen en de eerste lesavond meenemen.

Wat kost een cursus Spaans?

Een cursus van 16 lessen kost €230,-. Er wordt gewerkt in groepjes van gemiddeld zes tot twaalf cursisten. Dat is een mooi aantal om in groepjes of tweetallen te oefenen en tegelijk voldoende persoonlijke aandacht te krijgen. Naast de lessen kun je meedoen met extra activiteiten.

Spaanse sfeer en certificaat

De meeste cursisten besteden naast de les zo’n 2 a 3 uur aan “huiswerk”. Elk cursusblok wordt afgesloten met een certificaat en een leuke activiteit in de Spaanse sfeer. Op de roosters kun je zien waar en wanneer de cursussen plaatshebben.

Tussentijds instappen cursus Spaans

Als je geen beginner bent kun je in principe op elk moment in een cursus instappen, mits er nog plaats is en je niveau aansluit bij dat van de groep. Cursisten die in willen stromen kunnen ook eerst een afspraak maken om het niveau te bepalen. ¡Hasta pronto!

 

 Aanvang cursussen  Vanaf week 14 januari  2019
 Aantal lessen  16 lessen van 75  minuten
 Kosten  €230,- (exclusief lesmateriaal : €69,50)
 Aantal cursisten  min. 6 cursisten per groep; maximaal 12

Voor meer informatie over de lestijden van de reguliere cursussen, kijk links bij  roosters lessen.

Les locatie Arnhem

De lessen hebben plaats in een sfeervolle leslocatie in de Spaanse sfeer aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90, 6827 AN Arnhem.

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Uw bericht


Neem eens contact op voor een cursus Spaans in Nijmegen, Arnhem, of Malden